Meniul principal
Coşul tău!

Termeni şi condiţii

1. PREVEDERI GENERALE

1.1 Website-ul

Site-ul www.gyngynfood.ro („Website-ul”) este proprietatea European Groiup Food SRL, cu sediul social la adresa sat Vârlezi, com. Vârlezi nr. 487, Galaţi, Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J17/447/2008, CUI RO23426383, denumită pe parcursul acestor Termeni și Condiții, “GynGynFood”.


1.2 Comercializarea Produselor prin intermediul Website-ului

GynGynFood este specializat în vânzarea produselor alimentare prin intermediul Website-ului sau prin comanda la telefon.


Produsele și serviciile promovate și oferite spre vânzare pe Website vor fi denumite pe parcursul acestor Termeni și Condiții „Produsele”.


1.3 Utilizatorul Website-ului

Utilizatorul Website-ului este:


persoana fizică, în vârstă de cel puțin 18 ani, cu capacitate de exercițiu deplină,

orice reprezentant al unei persoane juridice înmatriculate și funcționând în conformitate cu legile din România, acționând în numele și pe seama persoanei juridice,

orice persoană fizică autorizată (PFA),

care accesează, comandă sau achiziționează Produse prin intermediul Website-ului, denumit pe parcursul acestor Termeni si Condiții, “Client”.


1.4 Aria de aplicare a Termenilor și Condițiilor

Termenile și Condițiile definesc condițiile de utilizare a Website-ului, în calitatea acestuia de platformă de cumpărături, precum și condițiile contractuale ce guvernează relația dintre GynGynFood și Clienți.


Prin acceptarea prezentelor Termeni și Condițiilor, Clientul este de acord că: (i) în cazul în care Clientul este o persoană fizică, acționează în nume propriu și nu reprezintă nicio altă persoană, iar dacă este reprezentantul unei persoane juridice, acționează în limitele împuternicirii ce i-a fost acordate; (ii) Clientul va furniza informații corecte și complete în vederea utilizării Website-ului; (iii) Clientul nu va utiliza Website-ul pentru a reproduce, duplica, copia, vinde, revinde, distribui, publica sau exploata, în niciun scop comercial, software-ul, conținutul, ofertele, produsele sau serviciile furnizate de către GynGynFood sau Parteneri sau obținute prin intermediul Website-ului fără să obțina consimțământul expres, prealabil și scris al GynGynFood. Această restricție include orice încercare de a încorpora orice informație de pe Website în orice alt catalog, produs sau serviciu; (iv) Clientul nu va utiliza Website-ul în niciun mod care ar putea să afecteze în mod negativ disponibilitatea resurselor sale sau utilizarea sa de către alți Clienți sau în orice mod care ar putea defecta, dezactiva, supraîncărca sau deteriora serverele sau rețelele GynGynFood sau ale unor terțe persoane; și că (vii) Clientul nu va utiliza Website-ul în orice scop care este ilegal sau interzis prin aceste Termeni și Condiții sau prin alte politici relevante.


1.5 Acceptarea Termenilor și Condițiilor

Prin accesarea și utilizarea Website-ului, Clientul ia cunoștință de și acceptă prezentele Termenile și Condiții, precum și celelalte politici relevante pentru Website.


Pentru folosirea in bune condiții a Website-ului, Clientul are obligația de a citi cu atenție și de a respecta Termenile și Condițiile, precum și orice alte politici relevante ale Website-ului, așa cum acestea sunt afișate pe Website sau așa cum vor fi notificate Clientului la un anumit moment.


1.6 Modificarea Termenilor și Condițiilor

GynGynFood își rezervă dreptul de a modifica unilateral în orice moment Termenile și Condițiile, precum și orice alte politici relevante. Continuarea folosirii Website-ului în orice fel, inclusiv prin comandarea si achiziționarea de Produse, ulterior modificării Termenilor și Condițiilor reprezintă acceptul Clientului cu privire la modificările efectuate. Termenile și Condițiile modificate vor fi aplicate oricărei comenzi/tranzacții începând cu ziua modificării acestora.


Ultima actualizare a prezentelor Termeni și Condiții a fost efectuată în data de 22 Februarie 2020.


1.7 Accesibilitatea Website-ului

Website-ul este accesibil clienților 24 de ore din 24, 7 zile din 7 în afara cazurilor in care se efectuează operațiuni de mentenanță.


GynGynFood își rezervă dreptul de a întrerupe unilateral accesul la Website (integral sau parțial), în orice moment, cu notificarea imediată a utilizatorilor, prin mesaj afișat pe Website la momentul accesării.


GynGynFood nu poate fi ținut răspunzător față de Client și/sau față de terțe persoane pentru lipsa de funcționalitate sau pentru funcționarea neconformă a Website-ului.


2. UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

2.1 Crearea unui Cont de către Client

1. Pentru a accesa un istoric al comenzilor efectuate pe site si pentru a salva informațiile de livrare (adresa) clientul trebuie în prealabil să își creeze pe Website un cont („Contul”), după cum urmează:


Crearea Contului prin accesarea butonului aferent situat in partea dreapta-sus a Website-ului. În această situație, Clientul va completa formularul de creare a Contului furnizând următoarele informații: Numele şi Prenumele, adresa de e-mail prin care dorește să poarte corespondența cu GynGynFood, numărul de telefon, datele firmei (dacă este cazul), adresa principală de corespondenţă și o parolă.


2. Aceste informații sunt necesare pentru gestionarea comenzilor și a relațiilor comerciale dintre GynGynFood și Client.


3. În cazul pierderii sau uitării parolei, aceasta poate fi regenerata accesând secţiunea „Autentificare”, dând clic pe link-ul „Am uitat parola” și introducând adresa de e-mail, urmând apoi pasii de resetare.


4. Clientul este în întregime responsabil pentru menținerea securității și confidențialității Contului și parolei și este responsabil pentru toate activitățile și conduita sa sau a oricărei alte persoane care acționează Produse prin intermediul Contului. Clientul este de acord să notifice GynGynFood imediat cu privire la orice suspiciune de utilizare neautorizată a Contului sau cu privire la orice suspiciune cu privire la o posibilă breșă de securitate. GynGynFood sau reprezentanții nu vor fi responsabili pentru nicio pierdere sau prejudiciu, de orice fel, care ar putea surveni ca urmare a utilizării, de către o altă persoană, a Contului, cu sau fără permisiunea Clientului. Clientul este răspunzător pentru orice pierderi cauzate GynGynFood sau oricărei terțe părți ca urmare a utilizării Contului de către o altă persoană.


5. Parola nu va fi folosita pentru efectuarea de plăti online. Parola va fi folosită doar în scopul înregistrării Clientului și creării unui Cont în vederea efectuării comenzilor online prin intermediul Website-ului.


6. Clienții sunt obligați sa furnizeze date adevărate, exacte si complete așa cum este indicat și în formularul de înregistrare și să reînnoiască, ori de câte ori este necesar, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete în orice moment.


7. In cazul furnizării de către Client a unor informații care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, GynGynFood își rezervă dreptul de a suspenda sau desființa Contul și de a refuza toate încercările curente sau viitoare de folosire a serviciilor Website-ului, fără nicio despăgubire față de Client.


8. Aceste condiții sunt necesar a fi îndeplinite și în cazul înregistrării participării Clienților la concursurile/promoțiile organizate și prezentate în cadrul Website-ului de către GynGynFood sau Partenerii acestuia, concursuri/promoții ce vor fi guvernate de regulamente distincte.


9. În cazul nerespectării de către Client a Termenilor și Condițiilor sau a oricăror altor politici relevante, GynGynFood își rezerva dreptul de a dezactiva contul Clientului, fără nicio despăgubire și fără acordarea unui preaviz sau a vreunei alte formalități, după înștiințarea Clientului printr-un e-mail.


10. In caz de fraudă sau încălcarea oricăror legi aplicabile din partea Clientului, dezactivarea contului se va face fără preaviz, fără înștiințare, fără alte formalități și fără despăgubiri, GynGynFood procedând exclusiv la informarea Clientului printr-un e-mail.


11. Clientul care dorește stergerea Contului său trebuie să trimită o solicitare la adresa de email din secţiunea de contact.


2.2 Caracteristicile produselor oferite spre comercializare

1. Pe Website se regăsesc Produse vandute de către European Group Food;


2. Produsele oferite spre vânzare pot fi însoțite de o descriere a acestora si informatii aditionale, permițând Clientului sa ia cunoștință de informațiile esențiale cu privire la caracteristicile Produselor înainte de a finaliza o comandă.


3. Imaginile folosite pentru descrierea Produselor pe Website nu reprezintă o obligație contractuală din partea European Group Food, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.


4. Informațiile despre Produs afișate pe Website au doar scop informativ și nu sunt destinate să înlocuiască sfatul unor specialiști din diverse domenii (de exemplu, nutriție).


5. GynGynFood nu va fi responsabil și nu garantează că informațiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferențe între informațiile menționate pe website și cele de pe etichetele produselor. Informațiile prezentate pe site nu înlocuiesc informațiile de pe etichetele produselor. În cazul apariției unor discrepanțe, prevalează informația de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informațiile de pe eticheta produsului la livrare, precum și înainte de consum.


2.3 Disponibilitatea Produselor și valabilitatea ofertelor

1. Ofertele de Produse si prețurile afișate pe Website sunt valabile atâta timp cat sunt vizibile pe Website și în limita stocului disponibil.


2. Produsele și ofertele valabile vor fi semnalizate pe Website prin prezența butonului „Cumpără” sau a unei iconite cu un cos,, în dreptul acestora. Simplul fapt de a adăuga în coș Produse nu reprezintă validarea automată a comenzii, existând posibilitatea ca între momentul adăugării Produsului în cos, și momentul validării Comenzii de către Client, Produsul/Produsele să devină indisponibile, GynGynFood sau Partenerii nefiind răspunzători pentru aceasta.


3. În cazul în care ulterior adăugării în coș a unui Produs, acesta devine indisponibil, Clientul va fi informat în mod corespunzător.


4. GynGynFood poate să ofere Clientului opțiuni de Produse similare Produsului devenit indisponibil. Clientul poate să aleagă să adauge în coșul de cumpărături unul dintre Produsele similare prezentate de către GynGynFood sau poate să refuze Produsele prezentate de către GynGynFood.


2.4 Prețurile Produselor

1. Preturile Produselor prezentate pe Website sunt exprimate în RON și au toate taxele incluse, cu excepția costurilor de transport. Costurile de transport vor fi aduse la cunoștința Clientului înainte de momentul finalizării comenzii.


2. Preturile aplicabile sunt cele afișate pe Website în momentul validării comenzii de către Client. Preturile includ T.V.A., iar toate modificările legale survenite cu privire la cuantumul acestei taxe se vor reflecta în prețul Produselor prezente pe Website în momentul intrării în vigoare a actului normativ respectiv. Orice alte taxe suplimentare cu privire la anumite categorii de Produse vândute pe Website la un moment dat vor fi incluse în prețul acestora.


2.5 Plasarea Comenzii și încheierea contractului de vânzare

1. În vederea efectuării și înregistrării unei comenzi, Clientul trebuie să urmeze instrucțiunile afișate pe Website în acest sens. Se pot realiza comenzi fara a creea un cont. Chiar si asa informatiile referitor la livrare si persoana de contact, inclusiv numar de telefon, sunt obligatorii.


2. În momentul dinaintea validării comenzii, Clientului i se va pune la dispoziție un recapitulativ al informațiilor legate de comandă (număr articole comandate, suma comenzii, tipul de livrare, data livrării și intervalul orar ales, precum și adresa selectată pentru livrarea la domiciliu), iar acesta se validează printr-un “click” pe butonul “Finalizează Comanda”.


3. Comenzile nevalidate prin apăsarea butonului “Finalizează Comanda” nu vor fi onorate. Simplul fapt de a adăuga Produse în coșul de cumpărături nu echivalează cu validarea comenzii și nu creează nicio obligație pentru GynGynFood de a proceda la livrarea Produselor.


4. Websiteul confirmă înregistrarea comenzii prin redirectionarea catre pagina Istoricului de Comenzi (Meniu > Istoric Comenzi) si afisarea unui mesaj de succes. Pentru clientii inregistrati se va confirma si printr-un e-mail automat trimis către Client, prin intermediul căruia i se vor comunica următoarele informații:


- lista cu articolele comandate, preturile Produselor, tipul de livrare, adresa pentru livrarea la domiciliu;

- cost de transport.


5. În acest caz, contractul de vânzare se va considera a fi încheiat la data primirii, de către Client, a confirmării înregistrării comenzii.


6. GynGynFood poate solicita informații suplimentare despre comandă, inclusiv, dar fără limitare, cu privire la adresa și ora la care să fie livrată comanda, în cazul în care informațiile furnizate inițial de către Client nu sunt suficiente pentru onorarea comenzii. În acest caz, comanda va fi validată și contractul de vânzare va fi considerat încheiat doar la data primirii noilor informații solicitate. În cazul nefurnizării de către Client a informațiilor suplimentare solicitate, contractul de vânzare nu va fi considerat ca fiind valabil încheiat, GynGynFood neavând obligația de a onora comanda respectivă.


7. Validarea comenzii nu garantează și livrarea tuturor Produselor din comanda plasată. În cazul în care anumite Produse din comanda devin indisponibile între momentul înregistrării comenzii și momentul transmiterii e-mailului de confirmare care reprezintă acceptarea comenzii, GynGynFood va notifica Clientul în acest sens, solicitând validarea comenzii fără Produsele devenite indisponibile, fie prin transmiterea unui e-mail de confirmare a listei de Produse, fie prin apel telefonic. În cazul nefurnizării de către Client a confirmării listei de Produse fără Produsele devenite indisponibile, contractul de vânzare cu privire la Produsele rămase în comandă și disponibile nu va fi considerat ca fiind valabil încheiat, GynGynFood neavând obligația de a onora comanda respectivă.


8. Nu există o limită inferioară sau superioară de valoare a comenzilor ce pot fi plasate prin intermediul Website-ului. Cu toate acestea, in cazul in care Clientul alege sa plateasca in numerar valoarea totala a comenzii, respectiva valoare a comenzii nu va putea depasi plafoanele prevazute in Legea nr. 70/2015 pentru întărirea disciplinei financiare privind operațiunile de încasări și plăți în numerar și pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 193/2002 privind introducerea sistemelor moderne de plată sau în orice alt act normativ aplicabil care reglementează astfel de plafoane.


9. Costul de livrare se calculează în funcție de valoarea Produselor comandate, metodei de livrare și a adresei de livrare.


10. Clientul are posibilitatea de a urmări statusul comenzilor sale de pe Website accesând rubrica „Contul Meu > Istoric Comenzi”. Istoricul tranzacțiilor va putea fi consultat în orice moment pe Website în cadrul aceleași rubrici.


2.6 Plata Produselor

1. Plata comenzilor realizate se poate efectua în următoarele modalități:


- Plata la livrare – în numerar

- Plata prin transfer bancar


2. Plata se va face în momentul în care Produsele ajung la adresa de livrare pentru plata la livrare în numerar şi înainte de livrare pentru plata prin transfer bancar.


3. Clientul garantează GynGynFood că utilizarea mijlocului de plată ales nu încalcă nicio lege aplicabilă. GynGynFood își rezervă dreptul de a suspenda/anula orice comandă/livrare asupra căreia există suspiciuni cu privire la vreo acțiune ilegală sau frauduloasă privind modalitatea de plată.


4. GynGynFood își rezervă dreptul de a suspenda/anula toate comenzile/livrările în cazul refuzului efectuării plații de către instituțiile financiar-bancare (în cazul în care Clientul a ales să efectueze plata Produselor prin transfer bancar si fara a avea o alta metoda de plata valida), fără nicio despăgubire sau notificare față de Client.


5. Bonul fiscal va fi eliberat la livrare pentru fiecare comandă în parte.


6. In cazul în care un Produs comandat de către Client nu poate fi livrat de către GynGynFood din motive independente de voința acestuia, GynGynFood va informa Clientul în acest sens.


7. GynGynFood isi rezerva dreptul de a anula comanda in cazul in care plata la livrare intarzie, nu este completa sau nu se poate realiza din alte motive.


2.7 Livrarea Produsului

1. Clientul va primi livrarea la adresa indicată si confirmata de către Client în procesul efectuării comenzii, în ziua și în intervalul orar indicate în cuprinsul comenzii. Mai multe informaţii despre metode de livrare se pot consulta în secţiunea „Livrare”.


2. Clientul se obligă sa fie prezent la recepționarea comenzii la adresa indicată în comandă. În cazul în care Clientul nu este disponibil să recepționeze personal comanda, acesta va desemna o altă persoană în locul său. Daca Clientul sau o altă persoană desemnată de Client nu recepționează (din culpa Clientului sau, dupa caz, a persoanei desemnate de Client) comanda în ziua si intervalul orar comunicate, respectiva comanda va fi anulată automat. Pentru livrarea produselor, Clientul poate plasa o nouă comandă.


3. Clientul are obligația de a verifica corectitudinea informațiilor furnizate cu privire la adresa de livrare anterior validării comenzii (strada, numărul străzii, blocul/clădirea, numărul, etajul, codul interfonului, codul poștal). În cazul apariției unor erori la introducerea acestor informații, GynGynFood nu vor fi făcuți responsabili pentru imposibilitatea livrării comenzii, livrarea cu întârziere a comenzii sau pentru orice alte consecințe.


4. Localitățile si intervalele orare la care este asigurată livrarea Produselor sunt indicate in cadrul formularului de completare a adresei din Coşul de cumpărături. Click coş cumpărături.


5. Livrarea comenzilor la adresa de livrare indicată de către Client este asigurată de către GynGynFood.


6. La solicitarea GynGynFood Clientul va face dovada identității sale, dacă este necesar, prin unul sau mai multe acte emise de autorități oficiale și va comunica numărul de comandă atribuit de către sistemul de vânzare.


7. În cazul în care Clientul se află în imposibilitatea recepționării comenzii în mod personal, comanda va fi livrată la adresa precizată doar unei persoane cu vârsta mai mare de 18 ani și doar în cazul comunicării către Curier a numărului comenzii.


8. Nicio cerere de livrare a unei comenzi nu va putea fi onorată dacă Clientul nu îndeplinește condițiile de mai sus. În cazul livrării la o locație aleasă de către Client, în situația în care Curierul nu poate avea acces în locația respectivă, Clientul trebuie să se asigure că poate recepționa această comandă.


9. Clientul va fi contactat telefonic de către GynGynFood în prealabil pentru a obține confirmarea prezenței acestuia la adresa și ora selectate în momentul validării comenzii pe Website.


10. Clientul sau persoana desemnată de acesta se obligă să fie prezent la adresa de livrare indicată, în intervalul orar selectat. Livrarea se consideră a fi îndeplinită de către GynGynFood la momentul predării Produselor comandate către Client la adresa selectată de acesta la momentul validării comenzii.


11. Clientul sau persoana desemnată se obligă să verifice livrarea, starea produselor, informațiile produsului inclusiv ingrediente, alergeni, informații nutritionale. Si are dreptul de a refuza produsele in cazul in care aceastea nu prezinta intr-o conditie buna sau nu prezinta informatiile prezentate pe site. Si să semneze documentul de livrare prezentat la livrarea Produselor comandate, la care este anexat și bonul fiscal ce conține toate informațiile despre Produsele livrate (cum ar fi denumire Produs, cantitate, preț).


12. GynGynFood se angajează să răspundă tuturor cererilor și reclamațiilor in maximum 5 zile lucrătoare de la primirea acestora.


13. În ipoteza în care data și ora de livrare selectate de către Client nu vor putea fi respectate, Clientul va fi imediat informat prin toate mijloacele puse la dispoziție de către Client, respectiv prin intermediul poștei electronice, apel telefonic sau SMS.


14. În caz de întârziere a livrării Produselor comandate, GynGynFood sfătuiește Clientul să anunțe această întârziere contactând Serviciul Relații cu Clienții pentru a putea găsi soluția optimă în vederea livrării Produselor.


15. Pentru întârzieri la livrare mai mari de trei (3) zile lucrătoare, exceptând cazurile de forță majoră, astfel cum sunt definite în Termeni și Condiții sau imposibilitatea funcționării Website-ului care nu a permis vizualizarea comenzii, Clientul este îndreptățit să ceară anularea comenzii printr-un e-mail transmis la adresa comenzi@gyngynfood.ro sau la numărul de telefon al Serviciului de Relații cu Clienții.


2.8 Dreptul de retragere

1. La recepționarea mărfii, Clientul trebuie să se asigure că Produsele livrate corespund din punct de vedere calitativ și cantitativ așteptărilor sale. Si are dreptul sa refuze produsele. În caz contrar, Clientul poate să atenționeze serviciului Relații cu Clienții apelând numărul de telefon 0722 457 184 sau prin e-mail la adresa comenzi@gyngynfood.ro în cel mai scurt timp pentru a remedia situația creată în cel mai scurt timp posibil.


2. In cazul Produselor vandute de GynGynFood:


Clientul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un Produs nealimentar în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de returnare a Produsului . Această opțiune nu este valabilă pentru Clienții care nu sunt consumatori (adica nu este valabila pentru Clientii care sunt persoane juridice sau PFA).

Potrivit OUG nr. 34/2014, perioada de retragere (de returnare a unui Produs) expiră în termen de 14 zile calendaristice de la:

➢ ziua în care Clientul intră în posesia fizică a comenzii – în cazul în care toate Produsele ce au făcut obiectul comenzii au fost livrate în același transport;


➢ ziua în care Clientul intră în posesia fizică a ultimului Produs – în cazul în care Clientul comandă printr-o singură comandă Produse multiple care vor fi livrate separat;


➢ ziua în care Clientul intră în posesia fizică a ultimului Produs sau a ultimei piese – în cazul livrării unui Produs care constă din mai multe loturi sau piese.


Returnarea Produselor nealimentare se va realiza exclusiv la adresa: Incinta Logistic Park, Strada Industriala 6, 900147 Constanta.

Returnarea Produselor alimentare se va realiza la adresa: Incinta Logistic Park, Strada Industriala 6, 900147 Constanta. Termenul de retragere din contract cu privire la următoarele categorii de Produse alimentare este după cum urmează:

➢ Produsele din categoria băcănie și băuturile, trebuie să aibă ambalajul de origine intact și se pot returna în maximum 48 de ore de la data livrării Produsului;


➢ Produsele din categoria măcelărie, legume–fructe, pește și panificație (produse care sunt susceptibile a se deteriora rapid), trebuie sa aibă ambalajul de origine intact și se supun următoarelor reguli:


❖ Produsele alimentare proaspete a căror perioada de valabilitate este de 24 de ore pot fi returnate in maxim 24 de ore de la momentul livrarii comenzii;


❖ Produsele alimentare a căror perioadă de valabilitate este mai mare de 2 zile pot fi returnate in maxim 48 de ore de la momentul receptionarii comenzii.


In cazul în care Clientul decide să returneze produsele, acesta va trebuii să apeleze Serviciul de Relații cu Clienții la numarul de telefon 0722 457 184.

In cazul în care Clientul solicita returnarea produselor în cadrul termenului legal de retragere din Contract, trebuie să returneze și eventualele cadouri care au însoțit Produsul pe care doreste sa-l returneze.

In cazul în care Clientul în cadrul termenului legal solicita returnarea produselor, se aplica urmatoarele reguli:

➢ daca pretul Produsului a fost achitat de catre Client, acestuia i se va rambursa respectivul pret în 14 zile de la data la care Clientul informeaza GynGynFood asupra deciziei sale de retragere din Contract, cu conditia ca returul sa fie permis de lege.


➢ rambursarea sumei se va efectua folosind aceleaşi modalităţi de plată ca şi cele folosite de Client pentru achitarea pretului Produsului respectiv, cu excepţia cazului în care Clientul este de acord cu o altă modalitate de plată.


➢ Clientul nu va plăti niciun fel de comisioane în urma rambursării.


GynGynFood își rezervă dreptul de a amâna rambursarea sumei plătite până la primirea Produselor vândute sau până la primirea unei dovezi conform căreia acestea au fost expediate, în cazul în care nu s-a oferit să recupereze el însuși Produsele.

In cazul în care Clientul solicită returnarea produselor, singurele costuri suportate de Client sunt cheltuielile directe de returnare a Produsului.

Rambursarea pretului Produsului se va face la prețul înscris pe documentul de vanzare (bonul fiscal sau factura fiscala, dupa caz) aferent Produsului returnat, indiferent de fluctuațiile de valoare ale acestuia.

Potrivit prevederilor legale în vigoare, nu pot face obiectul dreptului de retragere:

➢ furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;


➢ furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;


➢ furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;


➢ furnizarea de produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;


➢ furnizarea de băuturi alcoolice al căror preţ a fost convenit în momentul încheierii contractului de vânzare, a căror livrare nu poate fi efectuată înainte de 30 de zile şi a căror valoare reală depinde de fluctuaţiile de pe piaţă pe care profesionistul nu le poate controla;


Nu se acceptă returnarea Produselor asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

In cazul returnarii produselor, Clientul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Produsul returnat trebuie sa fie însotit de toate documentele cu care a fost livrat Produsul.

2.9 Produse livrate greșit

Clientul este raspunzator de receptia produselor. Odata acceptate, produsele alimentare nu mai pot fi returnate invocand greseli de livrare: cantitate, calitate, informatii produse.


3. GARANȚII

Produsele nu beneficiaza de garantie.


4. RELAȚIA CU CLIENȚII

Pentru orice informație sau reclamație la Serviciul Relații cu Clienții referitoare la Website sau la comenzi, Clienții au la dispoziție următoarele date de contact. Apelurile care fac referire la o comandă existentă (informații legate de livrarea unei comenzi, confirmarea unei plăți, schimbarea intervalului de livrare etc.) vor fi gestionate după următorul program: Luni-Vineri 9.00 -21.00 și Sâmbătă: 10.00 - 16.00.


Prin telefon la 0722 457 184

prin e-mail la comenzi@gyngynfood.ro

Prin poștă/curier la adresa : Str. Dr. Ion Tataranu nr. 42, Techirghiol, Constanta, Romania

5. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

i. GynGynFood și Partenerii colectează, prin intermediul Website-ului date cu caracter personal ale Clientului. Clientul trebuie să consulte Politica de Confidențialitate aplicabilă Website-ului.


ii. Website-ul utilizează cookies. Clientul trebuie să consulte Politica privind Cookies aplicabilă Website-ului.


6. PROPRIETATE INTELECTUALĂ

1. Conținutul Website-ului este protejat de legile privind drepturile de proprietate intelectuală aplicabile, inclusiv dar fără a se limita la Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe. Toate textele, formatările (inclusiv, fără a se limita selectarea, coordonarea și aranjarea materialelor pe Website) și imaginile, graficele, animațiile, instrumentele, aplicațiile, muzica, sunetele, articolele, copiile, materialele, fotografiile, mărcile, denumirile comerciale și logo-urile, precum și alte materiale și informații de pe acest Website sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuală ale GynGynFood și/sau Partenerilor, subsidiarilor și afiliaților, și ale licențiatorilor acestora (denumite în mod colectiv ”Conținutul”). Aceste materiale nu pot fi copiate, supuse unor operațiuni de inginerie inversă, decompilate, dezasamblate, modificate, publicate pe alte website-uri, încadrate, schimbate sau distribuite, redistribuite, licențiate, sub-licențiate sau transferate în orice formă de către Client. Niciunul dintre elementele de pe Website nu va fi considerat a acorda direct, implicit, sau în orice alt mod, orice licență sau drept de a utiliza, în orice scop Conținutul, în tot sau în parte. Mărcile, logourile, numele comerciale și mărcile, atât înregistrate cât și neînregistrate (denumite, în mod colectiv, ”Mărcile”) afișate pe Website sunt Mărci aparținând GynGynFood, Partenerilor sau terților parteneri afiliați ai acestora. Nimic de pe Website nu trebuie interpretat ca acordând, în mod direct, implicit, sau în alt mod, orice licență sau drept de utilizare a oricărei Mărci afișate pe Website.


2. Clientul declară și înțelege că orice utilizare neautorizată a acestor materiale reprezintă încălcarea drepturile de proprietate intelectuală ale GynGynFood, Partenerilor sau terților parteneri afiliați ai acestora și va atrage exercitarea, de către aceștia a tuturor remediilor legale.


3. GynGynFood oferă Clientului o licență limitată, neexclusivă, revocabilă pentru a vedea, distribui, printa sau descărca orice Conținut, așa cum acesta este definit mai sus, de pe Website, pentru uzul său personal. Clientului nu îi este acordat dreptul să licențieze, republice, distribuie, copieze, cesioneze, sub-licențieze, transfere, vândă, creeze opere derivate sau orice altă utilizare non-personală a oricărui Conținut al Website-ului. Nicio parte a Conținutului nu poate fi reprodusă în nicio formă sau încorporată în orice sistem electronic sau mecanic de găsire a informațiilor, altfel decât în scopul folosirii personale. Clientul nu poate accesa sau utiliza Website-ul în niciun fel care ar putea sau care are scopul de a dăuna sau afecta Website-ul sau orice server sau rețea care stă la baza Website-ului, sau de a interfera cu utilizarea și dreptul oricărei alte persoane sau entități de a utiliza Website-ul.


7. ALTE PREVEDERI

i. Website-ul poate conține legături („Link-uri”) sau trimiteri către alte website-uri/pagini web pentru utilizarea cărora se vor aplica Termeni și Condiții de utilizare specifice, astfel cum sunt acestea specificate pe website-urile/paginile respective, GynGynFood și Partenerii săi nefiind răspunzători și neasumându-și nicio obligație pentru conținutul respectivelor website-uri și/sau cu privire la orice alte legături sau trimiteri din acestea către alte website-uri sau pagini web.


ii. Includerea acestor Link-uri sau trimiteri pe Website este realizată, de regulă, pentru ajutorul sau în interesul Clientului, iar în alte cazuri în scop publicitar.


iii. GynGynFood nu garantează/controlează actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe website-urile unor terți către care trimit link-urile de pe Website.


iv. Prin continuarea utilizării Website-ului, Clientul înțelege și acceptă că accesează acele website-uri și/sau folosește produsele/serviciile oferite prin intermediul acestora, exclusiv pe propriul risc și pe propria răspundere și că nu poate solicita GynGynFood nu este răspunzător pentru prejudiciile suferite ca urmare a accesării acestor link-uri și folosirii serviciilor puse la dispoziției pe website-urile către care Link-urile fac trimitere.


8. DESPĂGUBIRI

i. Clientul declară și recunoaște că este de acord să despăgubească, apere și să exonereze de orice responsabilitate, pierdere, solicitare și cheltuiala, GynGynFood și partenerii contractuali și funcționarii, directorii, angajații și afiliații acestora, inclusiv dar fără a se limita la, taxe și costuri rezonabile aferente avocaților în legătură cu sau rezultând din: (i) încălcarea acestor Termeni și Condiții de către Utilizator, sau a oricăror alte politici relevante, în special cele privind confidențialitatea; (ii) utilizarea necorespunzătoare a Website-ului, de către Client; (iii) nerespectarea sau încălcarea drepturilor de autor sau a altor drepturi de proprietate intelectuală sau a altor drepturi ale unor terțe părți prin încălcarea clauzei - Proprietate Intelectuală - din acești Termeni și Condiții.


ii. GynGynFood va despăgubi Clientul pentru prejudiciul direct creat ca urmare a (i) încălcării acestor Termeni și Condiții, (ii) acțiunilor culpabile săvârșite cu intenție sau neglijență gravă de către proprii angajați. În aceste două cazuri, se vor aplica prioritar remediile prevăzute de prezentele Termeni și Condiții.

9. FORȚA MAJORĂ

i. Toate evenimentele de forță majoră definite de legislația română reprezintă un motiv de suspendare și stingere a obligațiilor GynGynFood.


ii. Niciuna dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale decurgând din acești Termeni și Condiții, dacă o astfel de neexecutare la termen și/sau în mod corespunzător, total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră. Forţa majoră este orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil și inevitabil.


iii. Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează, fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părți anularea comenzii, fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte alte daune-interese.


iv. GynGynFood nu poate fi tras la răspundere în aceste cazuri de forță majoră.


10. RECLAMAȚII ȘI LITIGII

Aceste Termeni și Condiții sunt supuse legislației din România. În caz de apariție a unor dispute, Clientul va putea sa depună reclamații către Serviciul Relații cu Clienții pentru a ajunge la o soluționare amiabilă. Însă, în condițiile în care nu s-a ajuns la o înțelegere amiabilă între părți, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente.


PRIN UTILIZAREA WEBSITE-ULUI VĂ EXPRIMAȚI ÎN MOD EXPRES ACORDUL CU PRIVIRE LA URMĂTOARELE PREVEDERI ALE ACESTOR TERMENI ŞI CONDIŢII: PREVEDERI GENERALE, UTILIZAREA WEBSITE-ULUI, PROPRIETATE INTELECTUALĂ, ALTE PREVEDERI, DESPĂGUBIRI, RECLAMAȚII ȘI LITIGII.

Acest site utilizează tehnologii cookies pentru a analiza traficul. Nu oferim nici o informaţie pentru reclame. Despre tehnologia cookies puteţi citi aici http://www.allaboutcookies.org/